zondag 27 december 2015

PHOTOGRAPHY | Dit waren november en december!
Nu het kerstvakantie is en alle kerststress net voorbij is, kreeg ik ook weer heel veel zin om Bloglovin door te struimen (wat heb ik veel gemist zeg!) en dus ook om zelf weer te gaan bloggen. Iets wat ik niet meer heb gedaan sinds oktober... Hoog tijd dus! Vandaag laat ik je zien wat ik de afgelopen twee maanden heb gedaan.

Ik was dus totaal niet in de blog-modus dus heb ik ook heel weinig foto's gemaakt, sorry daarvoor! Meer foto's maken is één van mijn voornemens voor 2016, haha (:


November

Deze maand bestond vooral uit een combinatie van drukte op school en veel leuke sociale dingen. Ik had heel veel examens en verslagen om in te leveren, dus daar heb ik heel veel tijd in gestoken. Dit werd gelukkig gecompenseerd met verjaardagen, late-Halloween parties en etentjes. Een hele drukke maar leuke maand dus!


December

December is een van mijn - en waarschijnlijk ook van veel anderen - favoriete maanden. De laatste twee weken voor de vakantie waren op school heel erg druk (zo druk dat ik geen tijd had om boodschappen te doen, haha), maar daarna was het gelukkig een heel stuk rustiger. Hier staat mijn favoriete gebeurtenissen van deze maand op een rijtje:

 • Het begon al in de eerste week toen ik met vrienden van mijn studie lootjes trok en cadeautjes en surprises deed. Ik had al heel lang geen surprises meer gemaakt (niet meer sinds de basisschool), maar dat was eigenlijk heel erg leuk dus ik hoop dat we het volgend jaar weer doen (:
 • Ik ging natuurlijk naar de nieuwe Hungergames-film, heel gaaf zoals altijd!
 • Haverwege december was het tijd voor Winter Formal, een groot winters gala bij mij op school. Het thema was Venetië en we gingen allemaal gemasterd en in jurkje/pak naar school. Hele leuke avond!
 • Als cadeautje voor de trouwdag van mijn ouders gaven mijn zusje en ik kaartjes naar het Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Je kon super veel verschillende dingen gratis proeven, rondlopen tussen de treinen en schaatsen. Heel goed om in de kerststemming te komen (:
 • En toen was het kerstvakantie! Dit luidde ik in met heel veel werken en daarna kerstcadeautjes inslaan! Verder had ik voor de zevende keer een etentje met vriendinnen van de basisschool en heb ik ook vrienden van de middelbare school weer gezien.
 • En toen was het kerst! Dit bestond vooral uit heel veel eten, cadeautjes geven en krijgen en gezellig met familie samen zijn.
Morgen vertrek ik naar Kopenhagen om de laatste dagen voor Oud en Nieuw daar door te brengen. Hier komt natuurlijk een apart verslagje van! 

En hoe waren jouw maanden? En hoe was je kerst? 

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gedaan! En je herinnert me er meteen aan dat ik de nieuwe hunger games film nog moet zien, hoe kon ik dat nou vergeten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt alsof je 2 goede maanden hebt gehad, fijn! Alvast een gelukkig nieuw jaar! x

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: