zaterdag 12 juli 2014

SCHOOL | BTS #1: Win een Back To School Starterskit! (GESLOTEN)
21 juni vierde mijn blog haar (zijn?) eerste verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom, als bedankje voor alle lieve lezers en lezeressen die het afgelopen jaar mijn blog hebben gelezen, reacties hebben achtergelaten en/of me hebben gevolgd: een giveaway!


Wat kan je winnen?

Oké, let's me honest, toen ik zei dat er een heeeele leuke giveaway aan zat te komen, had ik alleen nog ideeën en nog niets daadwerkelijk gekocht. Het plan was om zelf een schoolpakketje samen te stellen, maar toen ik eergisteren door de Hema liep met een vriendin, viel mijn oog op deze hele leuke pakketjes die ze daar verkochten! Ik had ze nog nooit eerder gezien, maar ik vond ze zó ontzettend schattig en het was precies waar ik naar zocht. Eigenlijk wilde ik er maar één kopen om weg te geven, maar omdat ik niet kon kiezen, heb ik ze allebei gekocht! 
Dus wat zit er nou eigenlijk in?
 • Een klein notitieboekje met een ringband (in roze of blauw)
 • Een kartonkleurig, groter notitieboekje, ook met een ringband (moeilijk zichtbaar op de foto, maar het bevindt zich achter het kleine notitieboekje!)
 • Twee pennen (ook roze of blauw)
 • Drie dingen om je papieren bij elkaar te houden waarvan ik niet weet hoe het heet (ook in roze of blauw)
 • En tot slot vier verschillende soorten 'sticky bookmarks' met daarop de teksten 'to do', 'read this', 'now' en 'later'

Wat moet je doen om dit te winnen?

Nooooouuu:
 • Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je meedoet en geef ook je voorkeurskleur aan! Zorg dat ik je op de één of andere manier kan contacteren (dus als je naam linkt naar je blog is het prima, als je geen mail of blog of iets anders gekoppeld hebt aan je reactie, zou het fijn zijn als je even je mailadres achterlaat)
 • Volg mij op Bloglovin
En dat is het, simple as that!  Ik kan niet beloven dat je echt je voorkeurskleur ontvangt als je wint, maar ik zal mijn best doen!

(Even tussendoor: ik heb er wel op gelet dat je, als je niet (meer) naar school gaat, ook iets hebt aan dit pakket, dus maak je geen zorgen als je gewoon aan het werk gaat of iets dergelijks: je kan dit pakket vast wel gebruiken!)

En waar staat BTS #1 nou eigenlijk voor?

Leuk dat je het je afvraagt (:
BTS staat voor Back To School, en dit houdt in dat ik de komende weken elke zaterdag een 'aflevering' van mijn Back To School-serie ga plaatsen! Zo ben je aan het eind van de vakantie helemaal klaar om naar school te gaan. Ik ga nog niet verklappen wat er elke zaterdag gaat volgen, dus stay tuned! 

Ik hoop dat je dit een leuke giveaway vindt en natuurlijk dat je meedoet! Heel veel succes!!

EDIT: de afloopdatum (einddatum?) van deze giveaway is veranderd naar woensdag 23 juli! X

19 opmerkingen:

 1. Hee :) Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en vind de roze kleur het mooist (maar blauw is bijna even leuk haha). Mijn email is lisasteenxx@outlook.com. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar de roze set. Ik volg je op bloglovin'! Email is: lorgaet@live.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke winactie! Mijn voorkeur gaat uit naar de blauwe set. Ik volg je op bloglovin en mijn email is: christinavdhout@hotmail.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winactie! Ik zou graag de groen/blauwe set willen winnen, want ik ga na de zomervakantie naar de universiteit en alle beetjes helpen :) Deze set kan ik dus heel goed gebruiken hihi!

  Groetjes,
  Marloes.

  marloes_dirchs@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke actie! Het liefst wil ik de blauwe set. Dit is mijn mailadres: happilyheart@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf idee van je back to school serie! En gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik maak altijd ontzettend veel notities en aantekeningen en ook teken ik mijn schriften vol met allemaal grappige doedels (vinden leraren minder grappig). Ik zou graag kans maken op het blauwe setje. Ik volg je op bloglovin (beautyding). Veel succes, Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk, ik hou van bureauartikelen. Ik heb niet echt een voorkeur, maar roze is altijd een goed idee :). Ik ga je BTS-serie volgen! meerten@hotmail.nl (ohja, kan je mijn emailadres na deze winactie svp verwijderen ivm privacy? dankje!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke actie! Mijn voorkeur gaat uit naar het blauwe setje :)

  x emmaseegers@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is de eerste keer dat ik op je site kom! Leuke artikelen plaats je allemaal zeg! Ik kan het niet laten om mee te doen met de winactie, want ik ben helemaal gek op alle spulletjes van de Hema! Ik volg je op Bloglovin' en mijn voorkeur zou uitgaan naar het blauwe setje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, ik doe graag mee! Ik vind eigenlijk allebei de kleurtjes erg leuk! Je hebt een leuke blog, ik volg je via Bloglovin' :). x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supergave winactie! Ik vind je blog erg leuk en volg je dan ook op Bloglovin. Qua kleur maakt het me niet uit, ze zijn allebei schattig!<3
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie blog!
  Misschien vindt je het leuk om mee te doen aan mijn win actie?
  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog! En wat een leuke winactie :) Ik ga na de zomervakantie naar Havo 5 dus ik zou het wel goed kunnen gebruiken, hihi. Ik vind beide kleuren heel leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar het blauwe setje :) Ik volg je nu op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Woohoo ik kan nog precies meedoen! Ik vind de Hema schoolspullen echt zó onwijs leuk, dat is echt niet normaal :D ik ben net afgestudeerd, maar ga lesgeven op een middelbare school dus ga wel gewoon back to school na de vakantie, haha ;) Ik ben al druk bezig met toffe schoolspullen (zoals paperclips in de vorm van snorren), maar die toffe clips en memostickers zijn te cool om niet mee te doen! Ik doe dus heel graag mee voor de roze set, want roze rockt ^^
  Mijn emailadres is solidewij@gmail.com. Succes aan iedereen die ook meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt ontzettend leuk! Ik vind het blauwe set het mooiste! Ik ga na de zomervakantie naar een andere school! :) Mijn emailadres is ajmvh97@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh super! Ik doe mee, ik vind ze beide leuk, dus het maakt me niet uit, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor de roze! Liefs nadimorsink@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil ook graag mee doen, ik vind de groene het leukst! Mijn mail is inja-adore@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: