woensdag 21 oktober 2015

PLOG | Leren leren leren en Gossip Girl (20-10-15)Jaja, wat is dat nou, een plog? Geloof het of niet, ik heb al vaker geprobeerd een hele dag foto's te maken van wat ik deed. Dit resulteerde altijd in óf onherkenbare low low low quality foto's, óf in maar drie foto's van de hele dag omdat ik na een paar uur vergat wat ik eigenlijk aan het doen was. Maar gisteren heb ik het wél redelijk volgehouden en daarom laat ik je graag zien wat ik deed die dag. Ik heb vakantie en slaap daarom een weekje bij mijn ouders en zusje thuis, wat eigenlijk wel heel erg lekker is (denk: mama kookt en er is hier een vaatwasser!).Goodmorning! Mijn kamer hier heeft altijd een roze gloed door de gordijnen, maar het heeft ook wel iets toch? | En ontbijten! Ik eet elke ochtend een Activia, cruesli met yoghurt (of soms almond milk) en ik drink Yoki.En vandaag nam ik ook een smoothie! Dit is een handje spinazie (vandaar de onsmakelijke kleur, haha), een banaan, een handje blauwe bessen en bevroren frambozen.Doucheeen! Dit zijn de producten die nu in mijn douche staan voor de geïnteresseerden. | En ik douche altijd met muziek, nu luisterde ik naar het nieuwe album van Pentatonix.Ready to go! Ik ga vandaag een paar uur in de bieb leren (waar het trouwens ook altijd heel koud is!) dus mijn outfit is vooral comfortabel en warm. Het vest en het shirt zijn uit mama's kast, broek van de Primark, mijn tas is van Springfield (uit Portugal) en ik draag er mijn Dr Martens bij.Hier zie je een hele chaotische foto van wat ik meeneem. Wat je hier ziet is laptop, oplader, schrift, agenda, etui, water, oortjes, sjaal (van de Monki), lippenbalsme, eierkoeken, mueslireep en croissantjes. | En dit is wat ik ga doen! Gelukkig niet allemaal vandaag, hier heb ik de hele week voor. Maar ik wil vandaag een goede start maken!
En fietsen naar de Bieb! Kijk wat een mooi uitzicht, alle bomen beginnen te verkleuren!

In de bibliotheek heb ik geen foto's gemaakt, ten eerste omdat ik aan het leren was en ten tweede omdat het geluid van mijn telefoon niet uit kan als je een foto maakt en mensen dus altijd door hebben wat je aan het doen bent, haha.Als ik thuis ben doe ik altijd meteen mijn pantoffels aan, zit zo veel lekkerder! Ik heb zelfs twee paar, één voor hier bij mijn ouders en één voor in Amsterdam, haha! | En lunchen! Ik at één van de crossantjes die ik had meegenomen, yoghurt, knijpfruit (ben ik echt verslaafd aan, haha), tomaat met mozzarella en ik dronk thee.Daarna was het klaar met de productiviteit: ik heb de rest van de middag piano gespeeld en Gossip Girl gekeken. Moet ook kunnen (:


Avondeten! En ik hoef hier niet zelf te koken, ook wel even fijn (: We aten gevulde courgette, aardappelpannenkoekjes, appelmoes en een Griekse rondo (mijn favoriete vleesvervanger van de Albert Heijn!). | En na het eten Downton Abbey kijken en nog even leren

En dat was mijn dag! Als je geïnteresseerd bent in meer plogs, laat het even weten dan doe ik het vaker (of op bepaalde dagen of weken? Ik vind het wel super om te doen namelijk!)

Morgen (vandaag als je dit leest) heb ik leuke plannen want ik ga met mijn moeder en zusje naar Utrecht. Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat het je is gelukt om foto's te maken door de dag door. Ik vind plogs altijd heel leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waoh het eten wat hier voorbij komt lijkt me echt magisch! (Ik ben daar zelf zó te lui voor!)

    BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: