vrijdag 30 oktober 2015

PERSONAL | Hoe het is gegaan met mijn oktoberdoelen + nieuwe novemberdoelen!En dat was oktober alweer! Begin van deze maand had ik het hier al over mijn doelen voor deze maand en vandaag zal ik je laten weten hoe dat is gegaan! En een nieuwe maand betekent natuurlijk nieuwe doelen, dus ik zal het ook over mijn November Goals hebben (:October Goals

  • Be Healthy
Eeuhm ja, dit had wel eens beter kunnen gaan. Ik begin positief: ik ben één keer gaan tennissen en één keer naar de sportschool geweest (na drie maanden niet te hebben gesport...), wat natuurlijk nog steeds veel te weinig is. Maar wel een verbetering! Qua gezond eten gaat het meestal wel goed qua grote maaltijden (dus ontbijt, lunch en avondeten) (en ja ik eet nog steeds af en toe pizza maar dat mag best vind ik), maar tussendoortjes heb ik wel moeite mee. Ik heb in de supermarkt heel snel de neiging ongezonde dingen te kopen en als ik ze eenmaal in huis heb, eet ik ze super snel op. Dus dat is nog een verbeterpuntje!
  • Study - Sleep - Social Life
Dit ging wel goed! Het komt waarschijnlijk ook omdat ik een week vakantie heb gehad en mijn opdrachten en projecten best wel goed verspreid waren, dat maakt het wat makkelijker om alles te combineren. Hierdoor heb ik heel veel leuke dingen gedaan (dat zie je allemaal overmorgen in mijn maandoverzicht!), maar toch goede cijfers gehaald en lekker bijgeslapen. Ik ben er wel achter dat je soms gewoon 'nee' moet zeggen tegen leuke dingen of gewoon een keertje vroeg naar bed moet, maar dat is ook niet zo erg natuurlijk. 
  • Remember the Fun Stuff
Hiermee bedoelde ik de meer 'alternatieve' leuke dingen, dus niet alleen Netflix en YouTube. Ik heb wel veel piano gespeeld de afgelopen tijd gelukkig en verder veel geblogd zoals je kan zien (: Dagjes uit is ook helemaal goed gekomen (nogmaals, zie de blogpost van maandag) dus ik ben eigenlijk helemaal tevreden! Het kan natuurlijk altijd meer, maar ik ben ook heel gelukkig met een bak popcorn en Gossip Girl op de bank (:

November Goals

En dan de novemberdoelen! Natuurlijk een beetje gebaseerd op de afgelopen maand en verder gewoon dingen die me leuk leken om te proberen deze maand. 

  • Sporten sporten sporten
Aangezien ik afgelopen maand dus maar twee keer heb gesport, lijkt het me een haalbaar doel om dat deze maand te overtreffen. De dichtsbijzijnde sportschool is letterlijk vijf minuten van mijn huis vandaan, dus ik denk dat ik maar eens informatie moet aanvragen voor een proefabonnement daar...
  •  Vaker uitgebreid koken
Ik verval al snel in de wat 'makkerlijkere' maaltijden. Niet per se ongezond, maar gewoon pasta of broccoli - aardappel - vleesvervanger komen toch wel elke week terug. Soms ben ik pas om half acht terug van college en dan heb ik echt nul zin om te koken, maar op andere dagen heb ik best meer tijd en dan wil ik ook wat meer moeite doen voor mijn eten! En hetzelfde geldt voor ontbijt en lunch: vaker havermoutontbijtjes met veel fruit en bijvoorbeeld een keer pannenkoeken of een omelet als lunch. 
  •  Geniet van het seizoen!
Genieten van de herfst doe ik sowieso al wel redelijk (denk: constant kaarsjes branden), maar aangezien het één van mijn favoriete seizoenen is, wil ik er zeker van zijn dat ik er genoeg van meekrijg. Ik wil dus heel graag lekker het bos in of foto's maken van de gekleurde bomen, gewoon zodat ik erop terug kan kijken als het weer winter wordt. En natuurlijk die kaarsjes lekker blijven branden (: 

Dit zijn mijn doelen voor deze maand! Ze lijken me wel redelijk haalbaar en dat is waarom ik zo enthousiast ben om ermee aan de slag te gaan. 

Hebben jullie ook doelen gemaakt voor oktober? En hoe zijn die gegaan? En hoe zit het met de novemberdoelen? 

1 opmerking:

  1. Super doelen! Vaker uitgebreid koken vind ik ook wel een goede. Ik ben ook geneigd om snel iets makkelijks en dus vaak ongezonds te eten maar lekker koken vind ik ook best leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: