vrijdag 31 juli 2015

PERSONAL | The Moving Out ProjectHet is half acht 's ochtends en ik ben al twee uur wakker. Aangezien ik totaal geen ochtendmens ben, kan dat maar één ding betekenen: jetlag! Ik ben gisteravond teruggekomen van drie geweldige weken roadtrippen in Amerika (waar ik binnenkort een heel uitgebreid verslag van maak!) en nu is het alweer tijd voor het volgende grote ding: mijn kamer!Zoals jullie misschien al een keer hebben gelezen ga ik na de zomervakantie (over een maand dus al!) beginnen bij Amsterdam University College. Dit is een Amerikaanse opleiding en, volgens Amerikaans systeem, slaap je dan in zogenaamde 'dorms': gebouwen tegenover de school met appartementen voor alle leerlingen. Mijn sleutel haal ik vandaag op, maar ik weet in ieder geval dat ik een kamer met een ander meisje dat ik nog niet heb ontmoet deel en dat we samen een keuken en een badkamer delen.

In dit project wil ik met jullie het proces van 'moving into my dorm' delen en dus ook uiteindelijk een room tour van hoe het eruit komt te zien. Aangezien er maar weinig scholen in Nederland zijn met dorm rooms, heb ik veel Amerikaanse filmpjes gekeken van mensen die hun verhuisdag hebben gevlogd en dat heeft met geïnspireerd om het ook met jullie te delen! Dus verwacht foto's van mijn lege  kamer die langzamerhand meer mijn tweede huis wordt (:

Ik heb heel veel zin om mijn nieuwe kamer in te richten en in alle ritjes naar de Ikea en de Kringloop die ik waarschijnlijk ga maken en ik hoop jullie ook!

Liefs, Sabrina

1 opmerking:

  1. Super leuk, ik ben bijna klaar met overhuizen naar mijn kamer en vond het echt super leuk om te doen. Ben benieuwd hoe het bij jou gaat ;) Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: