maandag 8 juni 2015

PERSONAL | Ja hoor, daar ben ik weer!Misschien was het je opgevallen dat mijn laatste blogpost meer dan een maand (!) geleden werd gepubliceerd. Zo niet, dan weet je het nu! En de reden? Ik geef je een hint: het begint met een -e en eindigt op een -s en iedereen in de laatste klas van de middelbare school heeft het afgelopen weken gedaan. Enig idee al? Examens dus!Leren, leren, leren

Ik heb expres besloten mijn blog 'op een laag pitje', zoals dat zo mooi heet, te zetten zodat ik me voor 100% kon focussen op school. En dat is best wel goed gelukt! Ik heb zo'n tweehonderd ongelezen blogposts op mijn Bloglovin klaarstaan, maar ik heb straks alle tijd om die uitgebreid te bekijken (:
'En hoe is het dan gegaan?' vraag je je misschien af. Nou, ik denk wel redelijk! Waarschijnlijk dan, want ik heb alles zelf nagekeken en kan niet met zekerheid mijn punten berekenen, maar als het goed is zijn het bijna allemaal voldoendes!!
Ik krijg binnenkort de uitslag en dan laat ik jullie natuurlijk weten of ik geslaagd ben!

En wat ga je doen volgend jaar?

Na de zomervakantie ga ik - als ik geslaagd ben natuurlijk - verhuizen naar Amsterdam wantttt ik ben aangenomen bij Amsterdam University College! Ik wilde er eerder niks over schrijven omdat ik natuurlijk niet wist of ik aangenomen zou worden, maar nu ik er officieel heen ga wil ik het graag delen. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft: het is een Engelstalige opleiding genaamd Liberal Arts & Sciences, gebaseerd op het Amerikaanse systeem van lesgeven. Dit houdt dus ook in dat alle studenten op de 'campus' slapen en ik krijg in augustus de sleutel van mijn kamer.

De opleiding zelf is heel breed en zorgt ervoor dat je verschillende gebieden kan combineren. Ik weet zelf nog niet helemaal zeker wat ik wil ga doen, maar ik heb wel ideeën en als het goed is ga ik overleggen met mentoren daar om te kijken wat de juiste richting voor me is.

En wat doe je nu?


Nu is het vrijheid en blijheid!
Dat houdt voor mij in veel werken, eindelijk goed gebruik maken van mijn abonnement op de sportschool, piano spelen, lekker naar buiten als de beloofde "tropische temperaturen" eindelijk ons land bereiken en natuurlijk bloggen!
En op het gebied van vakanties... In juli ga ik met mijn familie een roadtrip maken met een camper door Amerika en daar heb ik suuuuper veel zin in! We gaan eerst naar San Francisco en dan is het plan om in ieder geval Los Angeles en de Grand Canion te bezoeken. 
Als ik terug kom kan ik meteen de sleutel van mijn nieuwe kamer ophalen en ga ik met een vriendinnetje een paar dagen naar Berlijn (dus als iemand nog leuke dingen weet daar, gooi ze erin!) en er zijn ook nog plannen om met mijn zusje even weg te gaan. En dan is het introductieweek en dan begint school!

Dus ja, vanaf nu ga ik weer alle tijd (of nou ja, veel tijd) in mijn blog stoppen, dus stay tuned (:

Liefs, Sabrina

3 opmerkingen:

  1. OMG he kunnen we samen verhuizen naar a'dam haha - gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi zou je deze alsjeblieft kunnen invullen? https://nl.surveymonkey.com/s/LRJW87S

    BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: