zaterdag 4 april 2015

PERSONAL | Voor wie zich afvraagt wat er zich in mijn hoofd afspeeltIk doe dit eigenlijk nooit, weet je dat?

Beginnen met schrijven aan een blogpost zonder enig idee te hebben wat er aankomt? Best gek, nu ik erover nadenk, aangezien dat precies is wat ik vroeger altijd deed. Geen blogpost, natuurlijk, maar verhalen. Ik opende Word, schreef 'hoofdstuk 1' boven de bladzijde en begon met typen. Meestal over meisjes van mijn leeftijd die naar kostscholen gingen of kinderen die in fantasiewerelden leefden die ik in een apart bestand helemaal had uitgewerkt - inclusief plattegrond van elke locatie waar mijn 'boek' (want ja, zo noemde ik dat) zich afspeelde. En dan kon ik uren typen, hoofdstuk na hoofdstuk, zonder dat ik me verveelde of inspiratieloos raakte. 


Maar goed, daar ging het niet over vandaag. Wat ik wilde zeggen is dat ik het altijd heel erg leuk vind om zulke dingen te lezen, gewoon schrijfsels van bloggers die ik leuk vind waarin ze vertellen over wat ze aan het doen zijn. Die van Aline van Paper Boats zijn mijn favoriet. Het is heel persoonlijk, heel interessant en ik ben natuurlijk gewoon een nieuwsgierig Aagje dat altijd wil weten wat iedereen aan het doen is *insert creepy smileys*. 

Dus ja, wat bèn ik eigenlijk aan het doen?

De afgelopen weken heb ik heel veel leuke dingen gedaan. Ik ben naar het concert van Nicki Minaj geweest - en het was echt geweldig -, ik heb heel veel aflevingen Game of Thrones gekeken waardoor ik bijna bij ben, ik ging naar een Jazzfestival bij mij in de buurt, ik heb opgetreden met mijn pianokunsten in een kerk, ik heb veel gewerkt bij mijn nieuwe baan (en mijn eerste salaris gekregen!!), begonnen aan The Perks of Being A Wallflower, voor de eerste keer in het seizoen weer buiten getennist, een abonnement genomen op de sportschool (#fitgirl #healthylife natuurlijk) en veel leuke plannen voor de zomervakantie gemaakt.

Maar ik heb ook heel erg veel geleerd, heel veel stress gehad voor alle toetsen en mondelingen (vooral Frans mondeling, aangezien ik na zes jaar Frans me nog steeds nauwelijks kan verwoorden in die taal), nog meer gestresst om alle boeken uit te lezen voor mijn Engelsmondeling en nog het meeste gestresst omdat ik bijna examen moet doen.

Trouwens, de reden dat soms drie blogposts per week plaats en soms drie weken niks, weet ik eigenlijk niet. Naast het gezeik van 'ooh examenjaar, zo druk, zo veel te doen, echt weinig tijd' komt het er vooral op neer dat ik super veel inspiratie heb, maar weinig motivatie om ook echt blogposts te schrijven en foto's te maken enzo. Ken je dat? Als ik eenmaal ergens aan begin, dan komt het wel af en dan ben ik er ook wel trots op, maar ik heb gewoon echt motivatie nodig. Je zou het ook gewoon luiheid kunnen noemen, haha (:

Dus ja, tussen alle leuke dingen door heb ik veel gestresst. Of andersom eigenlijk; tussen alle stress door heb ik leuke dingen gedaan (:

Maar ja, dat zijn een beetje de dingen waar ik me mee bezig heb gehouden de afgelopen tijd! Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat er zich in jouw wereld afspeelt, dus ik zou het top vinden als je me dat laat weten!

Liefs, Sabrina

3 opmerkingen:

 1. Ah dat wat je zei over motivatie herken ik mezelf wel in. Leuk artikel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schrijft heel tof! (En je hebt een leuke url haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geschreven!
  Trouwens... Samen met een groep van 10 bloggers houden we donderdagavond een closet sale in de Kalvertoren, misschien vindt je het leuk om te komen? Hier meer info:
  Bloggers Pop up Sale
  www.fromhatstoheels.com

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: