zaterdag 21 februari 2015

PERSONAL | Ik zou het nog even hebben over mijn verjaardag...... want waarom zou je er niet drie blogposts aan wijden? En ja ja, ik weet het, mijn verjaardag is al bijna een maand geleden. Maar ik heb zoveel leuke foto's van wat ik heb gedaan, dat ik het toch even wil delen! Voor jullie, natuurlijk, maar ook voor mezelf, zodat ik terug kan kijken naar deze leuke dagen (:Aangezien mijn verjaardag midden in de toetsweek viel, heb ik op mijn verjaardag zelf (naast heel veel taart eten natuurlijk!) niet zoveel kunnen doen. Daarom heb ik het én daarvoor én daarna gevierd!


Samen 68 jaar!


Als eerste gaf ik een week voor mijn verjaardag een feestje bij ons in de buurt! Dit omdat mijn moeder een paar dagen daarvoor 50 was geworden en we het graag samen wilde vieren voor familie en vrienden enzo!


Er waren vooral veel collega's en vrienden van mijn moeder en verder familie en een paar van mijn vrienden!


Links: mijn familie zou mijn familie niet zijn als er geen dramatisch lied was over onze mijlpalen, inclusief begeleiding op een ukelele, haha (: | Rechts: blij met lieve mama die nu dus 50 is geworden!

Mijn dinertje


Een week na mijn verjaardag gaf ik een dinertje voor mijn beste vriendinnetjes! En aangezien ik zo trots was op de tafel, móest ik het even laten zien!


Ik droeg trouwens een velvet jurkje dat ik bij Vintage per Kilo heb gevonden!


Alle kaarsjes van het hele huis op één tafel!


En zo zag het eruit zonder flits!


Mega-creatieve naambordjes (:


En dit was het toetje: een frambozen ijstaart met pistachenootjes (het recept vind je hier). Het recept laat ik nog wel een keertje voorbijkomen! Het thema was verder Mexicaans, dus vooraf aten we de nacho's die je helemaal bovenaan ziet en als hoofdgerecht burrito's en taco's die iedereen zelf kon vullen!

En op naar de negentien maar!

2 opmerkingen:

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: