zaterdag 19 juli 2014

SCHOOL | BTS #2: Ik ga naar school en ik neem mee...


Jullie kennen het allemaal waarschijnlijk wel: 's morgens vroeg pak je snel je tas in terwijl je eigenlijk al weg had moeten zijn, met als gevolg dat je de helft vergeet mee te nemen. Als hulp voor jullie - en als hulp voor mezelf, haha - heb ik even op een rijtje gezet wat ik elke morgen belangrijk vind om mee te nemen! Dus bij deze: het vervolg op 'Ik ga op vakantie en ik neem mee...' én het tweede artikel in mijn Back To School-serie!Mijn tas is trouwens van Springfield (Portugal) en het jurkje is van de Forever 21!


Dit is de eerste helft van wat ik meeneem! Mijn portemonnee, telefoon en sleutels zijn het meest belangrijk voor me en die vergeet ik dan ook (bijna) nooit. Verder vind ik kauwgom en deodorant gewoon handig om bij me te hebben om me even fris te voelen en de lippenbalsem en handcrème zitten eigenlijk standaard in mijn tas!

Portemonnee - Urban Outfitters | Telefoonhoesje - H&M | Kauwgom - Albert Heijn
Deodorant - Dove | Lippenbalsem - The Little Green Tin (?) | Handcrème - ? (gratis gekregen!)


En dit neem ik ook altijd mee! Mijn nieuwe agenda (waar ik later nog meer over uitweid (dus stay tuned!), mijn (redelijk) nieuwe etui, een flesje water (of een plastic flesje of deze herbruikbare) en mijn zonnebril!

Agenda - Hema | Waterflesje - Bobble (V&D) |
Zonnebril - Urban Outfitters | Etui - Brandy Melville

Dit was dan de tweede post in mijn Back To School-serie, elke zaterdag volgt er een nieuw deel van deze serie dus komt dat zien (: 

Vergeet trouwens ook niet om mee te doen aan mijn giveaway, ook onderdeel van de Back To School-serie! Je kan meedoen tot aanstaande woensdag!

9 opmerkingen:

 1. Handige spullen heb je in je tas, ik heb deze dingen, op de handcrème na ook altijd in mijn tas zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Gelukkig is het nu vakantie, en kan je je schooltas voorlopig lekker thuis laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een leuke zonnebril! Ik neem (omdat ik zelf lesgeef) ook onwijs veel boeken mee. Daarnaast ook altijd mijn telefoon, agenda, ov, portemonnee, 5 lipsticks, 3 lipbalms, handcrème, oordopjes, flesje water, 6 pennen en nog heel veel meer dat ik bijna nooit gebruik maar altijd voor de zekerheid bij me heb ;) Tof dat je een hema agenda hebt, die zijn echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Al zullen de meeste mensen nu wel vakantie hebben ;-) Ik vind je hoesje wel héél cute! Enne: ik ben héél benieuwd naar die agenda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke post! Ik heb eigenlijk ook al deze dingen wel in mijn schooltas zitten!

  Liefs x
  www.blogbymerdjelin.nl (doe jij al mee met de winactie op mijn blog?)

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: