dinsdag 31 december 2013

PERSONAL | Wat 2013 een topjaar maakte...


Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het einde van 2013 in zicht is. Vandaag, 31 december, is zoals altijd de dag waarop je vanaf half tien 's ochtends kan genieten van mensen die hun vuurwerk uitproberen (niet dat ik niet van vuurwerk houd hoor!), maar ook de dag van oliebollen, appelflappen en proosten op het nieuwe jaar! Vandaag wil ik even met jullie terugkijken op wat voor leuke dingen er zijn gebeurd in 2013 voor mij! 


Reizen.

Ik hou van reizen en van de wereld zien! Dit jaar was voor mij bijzonder omdat ik voor het eerst alleen op vakantie ben geweest, én omdat ik op werkweek ben gegaan! 
Het jaar begon met een weekje skiën in Valmorel in Frankrijk! 

Eerste keer alleen op vakantie! Met twee vriendinnetjes op taalkamp naar Brighton, geweldige week gehad! Het verslag lees je hier, mijn aankopen hier.

Toen kwam de woningruil met Avignon in Franrijk en daarna een weekje naar het Engelse eiland Jersey met mijn ouders en lieve zusje Tessa! Het verslag kan je hier lezen, mijn aankopen vind je hier.


(Hier kon ik zo snel geen foto van vinden, zoals je misschien al verwacht typ ik dit weer lekker last-minute!)
Daarna kwam het hoogtepunt uit de vijfde: werkweek! Met mijn lieve vriendinnen heb ik een hele gave week in Salamanca in Spanje gehad, ik zou het heel graag nog een keertje over doen! Mijn aankoop (eentje, haha) vind je hier.


En de laatste reis van dit jaar: een weekje Lissabon in Portugal in de herfstvakantie! Het verslag kan je hier lezen, mijn aankopen vind je hier.

En wat was er nog meer leuk, buiten het reizen om? 

1. Ik ben begonnen met bloggen! En ondanks dat ik soms periodes heb waarbij het een beetje stil is hier, vind ik het echt heel leuk en ik hoop er zeker mee door te gaan! 
2. Ik heb allemaal lieve Bloglovin-volgers gekregen, ik wil jullie allemaal bedankenn heel lief!! En verder word ik ook elke dag blij van alle reacties! Heel erg bedankt!
3. Ook heb ik veel volgers bereikt op mijn Tumblr-pagina! Als je die ook wil bekijken, kan je hier klikken!
4. Verder gaat het heel lekker op school! Ik zit momenteel in 5 VWO en ondanks dat het hard werken is, gaat het best goed! 
5. Ik heb dit jaar heel veel leuke dingen gedaan met lieve vriendinnetjes, daar ben ik heel dankbaar voor! 
6. En laat ik mijn familie niet vergeten (:
7. Verder ben ik veel actiever (als je dat zo kan noemen) gaan tennissen, veel tournooitjes gespeeld en ook competitie was echt heel leuk!
8. En ik heb opgetreden met piano spelen! 

Waarschijnlijk ben ik nu heel veel vergeten en het is ook een lekker onsamenhangend lijstje geworden, maar het gaat om het idee zullen we maar zeggen (: 
Ik heb een heel leuk jaar gehad en dat komt voor een groot deel door jou, de lezer, die mijn blog blijft bezoeken en misschien reacties achterlaat en me misschien wel volgt op Bloglovin. Dus bij deze: dank je wel! Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond vanavond, wat je ook gaat doen, eet lekker veel oliebollen en giet die champagne naar binnen (grapje hoor (: ). Een heel gelukkig 2014 alvast! 

XXX

11 opmerkingen:

 1. Leuke blogpost (en ook een leuke blog heb je!) Groetjes Sjoukje (www.moondustmemory.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een geluk al die geweldige vakanties! Ik vind je compliment echt suuuper lief, ik vind jouw blog ook heel leuk :) Ik ga je volgen op bloglovin!

  wens je nog een heel fijn 2014 <3

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt inderdaad als een topjaar! Leuk dat het ook met je blog zo goed gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzichtje en wat ben jij heerlijk weggeweest in 2013! (alleen de linkjes doen het niet?)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke reizen heb je gemaakt zeg! Hopelijk wordt 2014 op dat gebied net zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk om te lezen, wat ben je lekker veel weg geweest.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super jaar! ik ben dit jaar ook naar Lissabon geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: