dinsdag 29 oktober 2013

PERSONAL | Let's get VERY personal-tag!


Goed, ik weet niet of het de bedoeling is dat je hiervoor 'genomineerd' wordt of zoiets, maar ik vind tags heel leuk om in te vullen en het lijkt me ook een leuke manier om jullie, mijn trouwe lezertjes, wat meer kennis te laten maken met wie ik eigenlijk ben! Om nog wat meer te cheaten (want ja, zo noem ik dat dus) heb ik ook nog twee-derde van de vragen uit de tag gehaald, omdat hij een beetje lang werd en simpelweg omdat ik geen interessant antwoord op die vragen had (want op alle andere vragen heb ik dat natuurlijk wel, dat begrijp je). Geniet ervan!

Dit wordt heel persoonlijk, ben je er klaar voor?
Ready to rumble!

Heb je ergens zin in op dit moment? Qua eten?
Hmm, ik zag net een foto voorbijkomen van iemand die aan het chocoladefonduen was, lijkt me niet verkeerd op dit moment!

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Geen kinderen. Ik zou het heel jammer vinden om geen kinderen te krijgen, maar tien kinderen lijkt me voor mij als ouder en voor de kinderen zelf niet fijn. Behalve dat je dan waarschijnlijk niet zo veel te besteden hebt, lijkt het me verschrikkelijk dat je echt 'je aandacht moet verdelen' over je kinderen. Of dat je voor iedereen een uurtje inplant in je drukke schema. Verschrikkelijk.

Wat hoor je op het moment van schrijven?
Mijn geweldige Spotify-lijst natuurlijk, haha! Daar komt van alles voorbij, vooral bandjes en muziekjes waar ik heel veel van hou, maar af en toe passeert een Disney-liedje (en ook een Muppets-liedje!) de revue. Moet kunnen, toch?

Staat je bed tegen meer dan een muur aan?
Aan de zijkant en de 'bovenkant' een muur, daarnaast staat een nachttafeltje en aan het voeteneind van mijn bed staat de zijkant van mijn kledingrek! (Ik neem aan dat je dit totaal niet voor je ziet, maar het gaat om het idee denk ik (: )

Waar denk je op dit moment aan?
Een heleboel eigenlijk! Dat ik tags leuk vind, ik vraag me af of mijn opa al naar huis is (die kwam hier eten namelijk), ik bedenk of ik nog iets aan school ga doen vanavond (waarschijnlijk niet dus), ik vraag me af of ik zin heb om beneden Miljoenenjacht te kijken  (waarschijnlijk niet dus), het gebruikelijke een beetje (:

Sta je altijd klaar voor je vrienden?
Dat probeer ik wel en ik hoop dat dat ook lukt! Als er iets is, weten ze hopelijk wel dat ik altijd klaar sta om twee uur aan de telefoon te hangen, hoe onbelangrijk het onderwerp ook is, of dat ik zo op de fiets spring als iemand emotionele steun nodig heeft. Dus ja, ik denk het wel!

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Een vriendinnetje van me, we keken de fantastische (serieus!) film Up, welbekend mag ik hopen. Ondanks dat ik hem al minstens vijf keer heb gezien, huil ik altijd op het moment dat Ellie doodgaat en dat Carl dan alleen achterblijft. (De diehard-fans weten waar ik het over heb.) Die vriendin huilde niet trouwens. Jammer.

Wat doe je altijd als je nerveus bent?
Ik bijt op mijn duimnagel (in de toetsweek is het dus ook niet aan te raden om mijn nagels te lakken) en ik 'wrijf' over het gedeelte waar de hanger van je ketting zit als je een beetje een korte ketting draagt. Lekker duidelijk weer (:

Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk?
Als in 'de mensheid', neem ik aan? Ik vind dat er in mijn omgeving (het Gooi) wel heel veel 'nare' mensen rondlopen. Heel veel leuke mensen, dat ook, maar mensen die je arrogant aankijken als je iets 'anders' doet heb je hier wel, ja. Maar af en toe kom je iemand tegen met een geweldig karakter, echt léuke mensen, met wie je uren zou kunnen praten en dat je uiteindelijk opstaat en nog veel meer had willen vertellen. Dat soort mensen maken de mensheid leuk, naar mijn idee. Dus ja, ik vind mensen leuk.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Altijd wel denk ik! Dit is een beetje een cliché praatje weer, maar ik heb een hele lieve familie (die beneden dus Miljoenenjacht zit te kijken...), een dak boven mijn hoofd, Nederland is een fantastisch land, ik heb genoeg geld om te doen wat ik leuk vind, ik kom net terug van twee weken de wereld zien, ik heb hele lieve vrienden en ik mag mijn lieve Pippykat natuurlijk niet vergeten. Dus ja, altijd!

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja, hele lieve vriendinnen hebben dat wel eens gezegd! Geweldig gevoel is dat, dat je zoveel voor iemand betekent!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een rewind-knop zou hebben?
Ik heb wel spijt van sommige beslissingen in mijn leven (mijn brugklasjaar was bijvoorbeeld niet geweldig, mede door verkeerde keuzes), maar uiteindelijk zou ik geen seconde willen veranderen. Ik heb geleerd van alles wat ik heb meegemaakt en ik zou niks willen veranderen!

Vertel jij je ouders alles?
Nee, niet alles. Dat hoeft ook niet, vind ik. In grote lijnen wel natuurlijk, maar de details van een avondje stappen hoeven ze niet te weten. Maar dat is oké, denk ik! Ik hoef ook niet in detail te weten hoe hun avond was.

Dat was het voor nu! Als jullie het leuk vinden, heb ik nog een heleboel vragen over voor een vervolg! En als je zelf nog een vraag hebt, kan je die altijd stellen natuurlijk (:

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen, lekker persoonlijk ook haha zulke vragen. Leuke blog heb je trouwens :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke vragen ahah!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen inderdaad. Nu heb ik zin in chocoladefondue.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen! Je hebt er een nieuwe volger bij:)
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: