maandag 16 september 2013

PERSONAL | De Liebster-award!


Waarschijnlijk worden jullie - mijn lieve lezertjes - helemaal doodgegooid met deze 'award' op andere blogs, maar je wil niet weten hoe blij ik was toen ik zag dat Katie van White Blank Hysteria me hierin had getagd! Ik blog nog helemaal niet zo lang, daarom ben ik er zo blij mee! Ik ben er dan ook een beetje ver in gegaan, jullie zijn dus het komende uur zoet met het lezen van mijn veel te lange verhalen als antwoord op de vragen. Maar als je benieuwd bent én wil kijken of ik jou toevallig genomineerd heb voor de volgende Liebster-award, read along (:(Voor wie hier nog nooit van heeft gehoord: de Liebster Award is een 'award' voor bloggers met minder dan tweehonderd volgers, die genomineerd worden en elf vragen voor hun kiezen krijgen. Als zij die beantwoord hebben, maken ze zelf elf nieuwe vragen en nomineren ze elf nieuwe mensen!)

Goed, dan volgen hier de vragen en antwoorden! 

1. Vertel eens een leuk verhaaltje over jezelf.
Nou, hier komt het. Toen ik klein was, wilde ik schrijfster worden. En dan niet van een gedicht (alhoewel ik die periode ook heb gehad) of van een verhaaltje, nee, van een echt boek! Een boek met een voor- en achterkant en met mooie tekeningen, natuurlijk. Ik las in die tijd veel in het boek 'Van Oma mag het wel' van Carry Slee, een kinderboek met hele leuke plaatjes over twee kinderen en hun grootouders. Je begrijpt het misschien al: ik wilde ook zo'n boek! 'De avonturen van Nina en Bas', zo ging het heten. Dagen, weken, maanden schreef ik eraan, korte hoofdstukken van precies vijf bladzijden over de avonturen die de kinderen beleefden. En toen het af was... Tja, niks eigenlijk. Tegen die tijd vond ik het begin van het verhaal alweer 'stom', dus heb ik er niets mee gedaan. Maar trots ben ik wel, tot op de dag van vandaag!

2. Welke kleur heeft je fiets?
Mintgroen! Ik ben er heel blij mee, vooral door de herkenbaarheid! Het enige nadeel is dat de fiets vloekt met mijn donkergroene jas, maar goed, als dat nou het enige is?

3. Wat zou je graag nog eens willen leren? 
Pff, wat niet eigenlijk? Frans helemaal perfect kunnen spreken lijkt me heel gaaf, leren hoe je mooie looks met make-up kan maken, in een ander land over de cultuur leren, de handstand... Ik kan wel uren doorgaan!

4. Wat is je favoriete taal?
Mijn favoriete taal om te horen is toch wel Frans, heerlijk hoe romantisch dat klinkt! Maar realistisch om te spreken? NEE! Verder Engels (met een British accent, of course), Afrikaans, Spaans (ben ik aan het leren!) en Zweeds! 

5. En nu we het toch over favorieten hebben... Favoriete film van het moment?
Notting Hill is de beste film ooit. Hugh Grant plus Londen plus British accents plus humor maken deze film perfect! Verder ben ik ook groot fan van Disney, Tangled (Rapunzel) is mijn absolute favoriet! A must see!

6. Hoe kwam je erop te beginnen met bloggen?
Ik wilde graag het schrijven en fotografie en mode en alles wat ik verder leuk vind, combineren op mijn eigen plekje op het internet. Ik heb heel lang nagedacht over beginnen met bloggen, maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan!

7. Hoe kwam je op de naam van je blog? Wat betekent het?
Ik hoopte stiekem al op zo'n vraag, haha! De naam No Heels Required (mijn vader dacht dat het over hielen ging, dus voor de duidelijkheid: ik heb het echt over HAKKEN) betekent voor mij dat je geen hakken nodig hebt om iets van je leven te maken! Hakken bedoel ik natuurlijk spreekwoordelijk (ik heb niets tegen zulke schoenen, hoor (: ), in de zin van dat je als je lang bent (zoals ik) en dus geen hakken draagt, je leven niet meteen over is! Ik hoop dat ik mijn lieve lezertjes hiervan kan overtuigen, natuurlijk! 

8. Wie is je grootste celeb crush? 
Hmm, ik heb hier eigenlijk nooit over nagedacht. Als ik iemand zou moeten noemen: eigenlijk alle mannen van Gossip Girl, Alex Karev van Grey's Anatomy en Jerome, Fabian en Eddy van de Engelse versie van House of Anubis (want ja dat kijk ik, ik begrijp serieus niet hoe iemand zonder die serie kan leven). Allemaal van series, haha, maar dit is wat er in me opkomt (:

9. Hoe zit je schooltas eruit?
Ook wel een leuk verhaal (dit artikel wordt waarschijnlijk tien bladzijden lang): ik heb een zwarte leren tas met een soort studs aan de voorkant. Deze had een patiënt van mijn moeder (ze is fysiotherapeute) samen met een leren portemonnee voor haar kleindochter gekocht, maar die weigerde omdat ze liever geld wilde. De jeugd van tegenwoordig, zullen we maar zeggen. Maar anyway, die vrouw zat dus met die tas en portemonnee en besloot ze aan mijn moeder te geven, wetende dat die twee dochters heeft. Heel lief dus! En dat is de geschiedenis van mijn tas (:

10. Omschrijf jezelf eens vanuit het perspectief van een ander? Oeh, moeilijk! Als ik realistisch ben, is het eerste dat iemand zegt waarschijnlijk 'lang en blond'. Er is me ook weleens verteld dat ik er Deens/Nederlands/Duits uitzie, trouwens! En verder denk ik grappig en georganiseerd, dat heb ik wel eens gehoord. En lief en leuk en aardig zou ook fijn zijn, natuurlijk!

11. Vind je dat een vraagteken achter een random opdracht de zin verandert in een vraagzin of niet?
Ik ben persoonlijk een groot voorstander van het vervangen van een punt door een vraagteken? Het laat alles lijken alsof het heel duidelijk is en je het al had moeten weten? Dus, ja? Ik vind van wel?

Goeeeeeed, als je dit allemaal hebt doorgelezen ben ik heel blij met je, het zal wel een heel lang artikel zijn geworden!

En dan nu... *tromgeroffel *
MIJN GENOMINEERDEN:
- Eva van Blog by Eva
- Kelly van Elegantic
- Magali van Girl with the French Name
- Roshelle van Life of Roshelle
- Lidewij van So Lidewij
- Lisanne van Lis Loves Fashion
- Janneke van Jantasie
- Claudia en Elke van A Library full of Happiness
- Saskia van Former Parades
- Mandy van Mandy de Roo
- Laura van Ooh La Lau

En dit zijn jullie vragen!
1. Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien? Wat maakt hem slecht?
2. Twee weken shoppen, zonnen en feesten in Spanje of cultuur en natuur in Indonesië?
3. Heb je ooit een boek gelezen dat een diepe indruk op je heeft gemaakt?
4. Wat wilde je worden toen je klein was? Wil je dat nog steeds?
5. Durf je alles wat je leuk vindt naar school aan te doen?
6. Vind je dat vriendinnen geen geheimen voor elkaar mogen hebben?
7. Kerst of Sinterklaas?
8. Beschrijf je droomkamer!
9. Wat doe je het liefst op een regenachtige zondagavond?
10. Heb je ooit spijt gehad dat je iets NIET gedaan hebt?
11. 3D- of zwart-witfilms

En verder voor iedereen die de behoefte voelt deze vragen te beantwoorden: I won't stop you! (nee grapje, ik zou het heel leuk vinden als anderen deze vragen ook beantwoorden!)

Have fuuuun!

(Mijn excuses nog voor de weinige posts de laatste tijd, op de een of andere manier heb ik heel weinig tijd!)

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je me hebt genomineerd! Leuk ook om jouw antwoorden te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Notting Hill is inderdaad de beste film ooit!! Die kan ik echt blijven kijken! Je hebt het leuk ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heee leuk :) ik heb een vergelijkbaar verhaal haha, ik wilde ook altijd schrijfster worden, heb schriftjes vol (onafgemaakte) verhalen over m'n knuffels haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: