zaterdag 27 december 2014

OUTFIT | Mijn recreaties van Tumblr-outfits



Hallo lieve lezers, hoe was jullie kerst? En hoe is jullie vakantie? Ik ben benieuwd (:
Eén van de favoriete dingen die ik deze kerstvakantie doe is inspiratie opzoeken op Tumblr, of het nou om inspiratie voor mijn kamer gaat, voor winterse plaatjes of om outfits. Ik heb voor vandaag twee van mijn favoriete outfits van Tumblr uitgezocht en die heb ik nagemaakt met kleren die ik zelf in mijn kledingkast heb hangen. Zo hebben jullie een idee van waar je dit soort items kan kopen en ik vond het zelf natuurlijk heel leuk om de outfits na te maken, haha.




Outfit I



























En dit is de eerste outfit! Wat ik hier in eerste instantie zo leuk aan vond was dat ik nog nooit mijn spijkerjasje met een rokje had gedragen, om één of andere reden was dat nooit in de opgekomen!

Spijkerjasje - H&M | Crop Top - H&M | Skater Skirt - H&M | Ketting - H&M

Outfit II


























En de tweede outfit! Wat ik hier zo leuk aan vind is hoe simpel het allemaal is, allemaal basic items die toch heel leuk bij elkaar staan. Helaas had ik geen donkerblauwe broek met een gat erin, haha, maar ik vind ze toch nog best wel op elkaar lijken!

Tas - V&D | Vest - NewLook | Topje - Bershka | Broek - Long Tall Sally | Schoenen - Dr Martens

Ik vond dit zo leuk om te doen! Ik zie heel vaak outfits op internet waarvan ik denk van 'wauw, hoe leuk zou het zijn als ik dat ook had', maar ik heb het dus gewoon! Met een beetje creativiteit kom je heel ver, zullen we maar zeggen!

Welke outfit vind jij het beste gelukt? En zou je vaker zoiets willen zien?

10 opmerkingen:

  1. Super leuk idee! Vaak denk ik dat het mij niet lukt om na te maken, maar zoals jij dat hier doet gaat dat hartstikke makkelijk denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee zeg! Ik kijk ook heel vaak op internet voor inspiratie wat betreft kledingcombinaties, want ik ben daar zelf heel slecht in (maar ik heb niet zo veel kleding (echt niet) om te combineren). Dat rokje met spijkerjasje staat heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is echt een leuk idee! Goed gelukt X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is echt een leuk origineel artikel! Lijkt me leuk om dit vaker te zien. Ik vind eigenlijk alles wel goed gelukt, het ligt ook heel erg aan de foto. Vaak probeer ik ook een foto na te maken of als inspiratiebron te gebruiken, en dan lijkt het er bij langer na niet op haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ontzettend leuk gedaan! Ik vind je remake outfits echt waanzinnig goed gelukt. Met een beetje creativiteit kom je inderdaad heel erg ver ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super gaaf idee en een hele leuke originele uitvoering! Jouw stijl neigt erg naar grunge, wat ik persoonlijk een ongelooflijk gave stijl vind en je super vind staan! Keep up the good work, kan niet wachten op nog zo'n inspirerende post! Xo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuk artikel!! Ik probeer dit ook heel vaak, maar van de outfits die ik het allerleukst vind, heb ik niets in mijn kast wat erop lijkt! Beetje jammer, haha!

    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel erg leuk dat je je inspiratie van tumblr haalt en zodoende je eigen versie ervan creëert!! Mooie looks zijn het geworden.

    FLOURISHING FIT . COM

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat rokje is zo leuk! Staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: