woensdag 20 augustus 2014

TRAVEL DIARY | Verdwalen in de bergen


Ik ben gisteravond teruggekomen uit Frankrijk, dus dat betekent een verslagje! Tot mijn verbazing - vooral omdat ik o-ve-ral naartoe mijn loodzware camera heb gesleept - heb ik bijna geen foto's gemaakt de hele vakantie. Jullie zullen het dus hiermee moeten doen! We zijn nadat we terugkwamen van de boot (dat verslag lees je hier), naar 'ons huis' gegaan en vanaf daar hebben we ook nog een korte trip naar Spanje en Andorra gemaakt!Dit vind ik geweldig aan vakantie: in de bossen, weinig mensen om je heen, een prachtig uitzicht zo ver als je maar kan kijken en rust. Heerlijk.


Ik kan het ook blijven fotograferen (:


En hier liepen we: op dit soort paadjes langs beekjes, bossen, rotsten. Kan ik uren verdwalen.


Wateeerrr!


Foto van een polaroidfoto: nee, joh, hoezo hipster?


Fun fact: alle mensen die we tijdens zulke wandelingen tegenkwamen, hadden een complete hike-uitrusting aan: van de bergschoenen tot het waterdichte jack. Dit is hoe ik die wandeling maakte: in een jurkje met mijn Docs. Voorbereid als altijd (:


<3


5 opmerkingen:

 1. Wauwie al dat groen! Ik ben nu al fan van waar jij geweest bent. Hahaha hiken in een jurkje, a girls must always stay fashionable, hihi! Neeee grapje, ik zou het ook zo doen als jij hoor! Maar dan met mijn Nikes aan denk ik, om toch nog een beetje hike-erig eruit te zien! Je hebt in ieder geval echt mooie foto's gemaakt en zo te lezen was dit een fijn deel van de vakantie! Geniet er nog maar lekker van na zou ik zeggen! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk - ik zou heel graag een keer naar Frankrijk op vakantie willen. Ben nog nooit verder gekomen dan Parijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig zeg! Hopelijk heb je van je vakantie genoten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Ik vind Frankrijk echt een mooi land!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: