zaterdag 26 juli 2014

SCHOOL | BTS #3: Om de hele ochtend naar uit te kijken
Wieeeh het is alweer tijd voor de derde blogpost in mijn Back To School-serie, hierin probeer ik jullie gedurende de zomervakantie klaar te stomen voor de eerste schooldag (:
Ik heb het zó vaak: het voelt alsof ik bijna aan het einde van mijn schooldag ben, terwijl ik eigenlijk pas één uur les heb gehad. Op dat soort dagen heb ik behoefte aan iets om naar uit te kijken, en hetgeen waar ik graag naar uitkijk, is lunch. In plaats van een boterham met kaas, vind ik het af en toe heerlijk om écht lekker eten mee naar school te nemen. En lekker eten kan best (een beetje) gezond zijn! Dus ter inspiratie: laat ik jullie vandaag ideetjes zien om in je broodtrommel te gooien.En dit is de eerste - en naar mijn idee gezonde - optie!

Je ziet hier een fruitsalade met aardbeien, blauwe bessen en frambozen, een pastasalade en water! De pastasalade bestaat uit pasta (gôh), tomaat, gerookte kip en pestosaus en geloof me: het is super lekker! Omdat je het koud serveert, kan je het ver van tevoren maken en hoef je niet bang te zijn dat het op de dag zelf minder lekker smaakt! En verder neem ik altijd een flesje water mee, vandaag in mijn waterzuiverende Bobble!

En de tweede optie, in de categorie 'niet heel gezond maar ook niet heel ongezond denk ik'. Wat je hier ziet is een kleine Bobble (ongeveer drie-vierde van de roze variant), een bakje met groente en pannenkoeken met suiker! Deze pannenkoeken waren niet zelfgemaakt (en ook niet heel goed opgewarmd, vandaar dat ze bij het oprollen in stukken braken, haha), maar dat kan natuurlijk wel! Ook de pannenkoeken eet je koud (of dat doe ik tenminste) en daarom kan je left over pannenkoeken van de vorige dag gewoon in je broodtrommeltje stoppen (: Ooh en wat zien we nog meer? Juist, mijn favoriete verslagen which you either love or hate: KNIJPFRUIT. Dit heb ik altijd in de koelkast staan en ik kan er zo een hele hoop per dag op, geweldig vind ik het. Ik weet niet of ik het ook echt mee naar school zou nemen, maar als ik thuis lunch, staat dit zeker op tafel!

Bakjes - V&D | Waterflesje - Bobble (verkrijgbaar bij o.a. de V&D!)

En dan nog een zakelijke mededeling: mijn giveaway is sinds woensdagavond officieel gesloten! Ik ben nu op vakantie, maar ik zal als ik internet heb de gelukkige winnaars bekend maken! Het verzenden van de pakketjes laat dan even op zich wachten omdat ik dus niet thuis ben, maar ik beloof dat je, als je wint, hem heel snel op de deurmat hoort vallen! 

Vergeet ook mijn tweede deel van de Back To School-serie niet te bekijken: voor mijn 'school bag essentials' klik je hier!

2 opmerkingen:

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: