zondag 16 maart 2014

INSPIRATION | Redenen om de kijkbuis aan te zettenHalli hallo!
Aangezien ik de laatste tijd veel tv-programma's opneem en series kijk, leek het me leuk om met jullie te delen waar ik zoal naar zap. Sinds ik de Engelse zenders heb ontdekt, komen er uit mijn tv trouwens bijna alleen nog maar British accents en bijbehorende programma's (: Waarschijnlijk kennen jullie sommige programma's waar ik naar kijk niet (en zo wel: let me know! Ik wil alles weten!) en kunnen jullie hiermee weer een paar uurtjes achter de kijkbuis spenderen. Enjoy!The Great British Bake OffGoed, laten we met het beste programma beginnen. Ik hou ontzettend van bakken, maar aangezien ik zelf nooit zin heb om het te doen is er niks leuker dan bakprogramma's kijken! Ik heb er de laatste jaren een heleboel gezien en ik kan wel zeggen dat dit het leukste bakprogramma is dat ik ken! De juryleden zijn leuk, de presentatrices zijn leuk en de kandidaten zeker ook! Het afgelopen seizoen (2013 dus) vond ik de leukste tot nu toe en het volgende seizoen is al in de maak. Zeker waard om te kijken! 
(Hier boven zie je trouwens de trailer van seizoen 4 uit 2013!)

Downton Abbey

Dit is waarschijnlijk de meest bekende serie. Downton Abbey gaat over een landhuis in Engeland waar je meemaakt wat er gebeurt onder de staf en de familie die in het huis woont. Het is echt heeeel mooi gemaakt, precies wat je je er bij voorstelt en de acteurs zijn echt heel goed. Een aanradertje! 
(Hier boven vind je de trailer van seizoen 1!)

Horrible HistoriesWaarschijnlijk denk je als je dit ziet van 'waaat, kijk je daarnaar?' Maar ja, dat doe ik ja. Horrible Histories is een serie van de CBBC (de kinderversie van de BBC, ja), in dit programma worden allemaal taferelen uit de geschiedenis nagespeeld en beschreven en - geloof het of niet- het is echt heel erg grappig en leuk.
Klein pluspuntje: één van de leden van de vaste cast is Mathew Baynton en hij is zeker niet lelijk om naar te kijken (:
(Dit is de trailer voor seizoen 1! En ja, het klinkt een beetje raar maar ik zou je echt aanraden om een keer een afleveringetje te kijken. En ook nog goed voor je algemene ontwikkeling!)

The Great British Sewing Bee


Een programma wat qua opbouw (en naam natuurlijk) lijkt op The Great British Bake Off en - nog beter - nog loopt! Dit programma is vergelijkbaar met Project Runway, dus een programma over het ontwerpen en maken van kleding. Net als  bij the Great British Bake Off met leuke kandidaten, leuke presentatoren en een leuke jury. De serie is ongeveer vijf afleveringen bezig en is nu nog op BBC 2 te zien!
(Hierboven zie je de trailer van het seizoen dat nu nog loopt!)

Laat even weten als je iets kent, ik ben benieuwd!

8 opmerkingen:

 1. Fijn om te zien dat het ook nog steeds leuk is om voor de TV te hangen. Het wordt altijd zo afgeraden, maar het is gewoon ook heerlijke ontspanning :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Great British Bake Off zou ik weleens willen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh de meeste ken ik nog niet! Weer leuke nieuwe dingen voor op mijn 'to watch list' dus ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn ouders kijken/keken altijd Downton Abbey. Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken ze allemaal niet haha! The Great British Bake Off lijkt me heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke post! De meeste kende ik nog niet :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Downtown Abby heel leuk! Tegenwoordig kijk ik eigenlijk alles via m'n laptop, lekker gemakkelijk! :) xo

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: