vrijdag 11 oktober 2013

PERSONAL | Over reisjes naar de zon en reisjes naar de toekomst

Interessante titel, right? Het leek me leuk om jullie even iets te laten weten over mijn leven door middel van zo'n kleine 'personal update'! Ik zou het leuk vinden om te weten of jullie dit überhaupt interessant vinden, dus laat maar weten in de comments (: En voor nu: reisjes naar de zon en reisjes naar de toekomst!

Allereerst: waar ben ik zo druk mee de laatste tijd? Vooral met waarmee waarschijnlijk iedere scholier het druk heeft: toetsen, samenvatten, leren, huiswerk, je kent het waarschijnlijk wel. Ik zit nu in 5 VWO en dat is wel een stuk drukker dan de vierde! Over twee weekjes toetsweek, dus ik zit middenin de planningen en samenvattingen nu! (Er komt nog een post binnenkort met een paar studeertips voor als je zelf door dezelfde, haast onleefbare situatie gaat!)

En dan naar de reisjes naar de zon! Aanstaande zondag vertrek ik voor vijf dagen naar Salamanca in Spanje, op werkweek! Het wordt g e w e l d i g, of daar ga ik in ieder geval vanuit, haha! Er gaan een hele hoop vriendinnen van me mee, we slapen in een gastgezin, elke ochtend Spaanse les op een internationale taalschool en we gaan activiteiten doen zoals salsa dansen en tapas eten! Klein nadeeltje: de bedoeling is dat je met alleen handbagage reist. Op zich wel te doen - we slapen daar maar vier nachtjes - maar toch wel moeilijk qua vloeistoffen en kilo's! Even improviseren dus (:
Reisjes naar de toekomst... Het klinkt misschien wat interessanter dan het is (maar is dat niet de bedoeling van een titel? Aandacht trekken?), maar het komt er op neer dat ik op zoek ben naar de studie en de universiteit die ik over anderhalf jaar wil doen. Binnenkort loop ik dus elke zaterdag als een soort brugklasser de universiteiten van Nederland onveilig te maken! Ik zit te denken aan een studie zoals International Business (in Groningen en Maastricht), maar ik ga bij een heleboel economische studies kijken. Als je zelf een vergelijkbare studie volgt of kent zou ik het graag horen!

Nou, dat was het wel. Je bent weer iets wijzer wat mijn leven betreft! En nog even als toegift, deze versie van het liedje 'Royals' van Lorde (wat ik hier ook al liet horen) wil ik jullie echt niet onthouden (:


4 opmerkingen:

 1. Succes met keuzes maken!
  Mijn vriend heeft in Groningen International Business gestudeerd.
  Een super studenten stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele fijne vakantie!

  En Groningen is een heerlijke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier op werkweek. Klinkt goed allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je naar Salamanca gaat! Heel veel plezier en succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: