woensdag 21 augustus 2013

PERSONAL | Een dagje picknicken!


Een paar dagen geleden ben ik op een saaie, maar mooie middag (23 graden!) gezellig met mijn zusje gaan picknicken op de hei! En aangezien ik best wel wat foto's heb gemaakt, leek het me leuk om het jullie te laten zien. Misschien ook inspiratie om zelf een keer te picknicken? Tas inpakken! Deze mand heb ik voor zeven euro bij de Kruidvat gekocht, echt een koopje en super handig (ook met bijvoorbeeld boodschappen doen!). En wat namen we mee? Drinken, koekjes, bekers en een picknickkleed. Wat je ook kan meenemen (als je het niet zo last-minute besluit te doen) zijn bijvoorbeeld smoothies, brownies en broodjes!

 Eindelijk onderweg...

En na wat drie uur fietsen leek (het was maar twintig minuutjes) vonden we eindelijk een bankje om op de picknicken! We wilden het eerst op de grond ergens doen, maar aangezien er overal enorme Schotse Hooglanders (als ze zo heten?) rondliepen, leek dat ons niet zo'n goed idee (:

 Wieeeh picknicken!

En een schoenenfoto (: Allebei de paren zijn van de Sacha!

Na nog een half uur fietsen (of dat leek het in ieder geval) zagen we een La Place, dus stoppen voor een smoothie en een taartje. Nadat we net hadden gepicknickt, ja.

En nadat we een beetje verdwaald waren in het toch wel heel erg mooie bos, fietsten we weer naar huis (:

5 opmerkingen:

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: