donderdag 25 juli 2013

INSPIRATION | What to do all summer?Eeeeeeindelijk! Geen school en werk mee, het is zomer! Maar na een paar dagen realiseer je je dat je eigenlijk geen idee hebt van wat je al die weken gaat doen... Sounds familiar? Ik heb een paar tips voor je om je te helpen je zomer zo goed (en leuk!) mogelijk te besteden. Keep reading!Be healthy
Dat het zomer is, betekent niet dat je de hele dag in je bed hoeft te liggen met een zak chips. Dat kan, natuurlijk, en ik zou het ook zeker een keertje doen, maar denk eens aan de zeeën van tijd die je nu hebt om gezond te doen! Dus wees actief: ga hardlopen, naar de spotschool, loop een rondje door het bos of met de hong. Maak een smoothie, een salade en een gezonde maaltijd, misschien heb je wel een kooktalent waarvan je niet wist dat je het had!

Sleep in a tent
Vooral voor iedereen die niet op vakantie gaat dit jaar: zet je tent op in je achtertuin, nodig je vrienden uit en heb een leuke avond en nacht onder de sterren! Gooi wat kolen op de barbecue en geniet van de zomer!

Big clean up
Niks (oke, weinig) voelt beter dan een fresh start als je na de zomer weer moet beginnen! Dus ruim je kamer, je kast en je huis op. Gooi alles weg wat je niet nodig hebt en je huis voelt helemaal als nieuw!


City trips
Voor iedereen die thuisblijft deze zomer of de wereld wil zien: go city hopping! Neem je camera mee en ontdek plaatsen waar je nog nooit van hebt gehoord, leer over culturen en bezoek een museum of twee. En niet vergeten te shoppen onderweg naar huis, natuurlijk (:

Be creative
Aangezien je ontzettend veel tijd hebt, wees creatief! Schrijf een boek (of twee), maak foto's van alles wat je ziet, schilder een meesterwerk en maak een portret van iedereen die je tegenkomt. Misschien ontdekt je een verborgen talent?

Ik hoop dat je een geweldige zomer hebt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: