maandag 26 augustus 2013

PERSONAL | Shopping in my own closet

Waar een dagje opruimen toch voor kan zorgen... Toen ik bezig was om al mijn kleren uit te zoeken, kwam ik een heleboel items tegen die ik vergeten was! Shopping in my own closet, dus. Ik laat je graag zien wat ik 'gevonden' heb!


 Als eerste dit jurkje! Ik heb hem voor het laatst aangehad tijdens kerst een paar jaar geleden, dat is ook de laatste keer dat ik hem gezien heb! Ik vind vooral de 'glimmertjes' op de hals heel gaaf, deze jurk ga ik zeker vaker dragen!

Deze rok heb ik niet heel charmant gefotografeerd, haha. Ik vind de kleur van de rok en de kleine details (zie onderste foto) heel leuk! Niet zo leuk is de lengte van de rok, toen ik klein was kon dit doorgaan voor een maxi-dress, nu komt hij net over mijn knieën. Ik zit er aan te denken deze in te korten tot een korter rokje, wat vinden jullie?

Dit rokje heb ik een paar jaar geleden bijna elke dag gedragen, daarna verdween hij onderin de kast. Nu ik hem gevonden heb, vind ik hem eigenlijk heel leuk! Leuk voor in de zomer met een simpel zwart topje (:

En als laatste deze ear cuff! Deze heb ik al heeeel lang niet gezien, maar bij het opruimen kwam ik hem tegen. Eigenlijk vind ik hem best wel gaaf! Hij zit niet super lekker, dus ik weet niet of ik hem heel vaak ga dragen, maar ik ben heel blij dat ik hem gevonden heb.

3 opmerkingen:

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: