About No Heels Required

Waar staat dat eigenlijk voor, 'no heels required'?

Zoals je kan zien, 'no heels required' staat officieel - of nouja, volgens Google Translate - voor 'geen hakken nodig'. Dit wil niet zeggen dat ik iets tegen hakken of het dragen ervan heb - juist niet, ik vind het juist hele mooie schoenen! -, maar ik duid ermee op mijn lengte. Ik ben lang, rond de één meter negentig, en het is nou eenmaal zo dat mensen die 'anders' zijn, opvallen, zo ook met lange mensen. Je begrijpt nu misschien waar de titel van mijn blog op slaat, namelijk op het feit dat je geen hakken nodig hebt voor een 'leuk leven' en dat je met wat meer centimeters aan lengte prima kan leven.
Verder vond ik  het trouwens ook gewoon leuk klinken, 'no heels required', ook een reden dat ik voor die naam gekozen heb (:

Is deze blog dan speciaal voor lange mensen?

Nee, zeker niet! Ik post niet heel vaak over No Heels Required-gerelateerde onderwerpen - al komen er wel meer aan, zeker als jullie daar geïnteresseerd in zijn -, deze blog gaat vooral over mij en mijn leven, over wat ik leuk en niet leuk vind, waar ik ben en wat ik doe. Kortom: iedereen is welkom, ik ben heel blij met iedereen die een kijkje op mijn plekje op het internet komt nemen.

Wat kan ik hier dan wél voor posts verwachten?

Tja, dat valt niet in één woord samen te vatten! Ik hou heel erg van reizen dus ik post zeker veel 'travel diaries' en 'city trips', zoals ik dat noem. Of het nou een wekenlange vakantie naar een ver oord is of één nachtje in een hotel ergens: ik hou heel erg van reisjes vastleggen en ik vind het super om ze dan weer met jullie te delen. Verder ben ik veel bezig met mode en dan vooral met wat ik elke dag uit de kast trek, dus dat laat ik vaak aan jullie zien. En mijn schrijfsels, natuurlijk, de belangrijkste reden dat ik met bloggen begonnen ben. 
En wat je verder kan verwachten? Bijvoorbeeld wat ik in de keuken produceer, wat ik de afgelopen tijd aan mijn inboedel heb toegevoegd en dingen die bij geïnspireerd hebben!

Als je wel graag meer wil lezen dat betrekking heeft op het lang zijn, klik dan hier om naar de categorie 'No Heels Required' te gaan. En als je een blogpost wil lezen over opvallen, klik dan hier! En als je meer vragen hebt, over wat dan ook, aarzel dan niet om ze hieronder of onder andere posts te stellen!

Liefs, Sabrina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heel lief dat je de moeite hebt genomen te reageren! Dank je wel! (: